headerimg

23:e April -- 9:e Maj 2021

Information

Ni har två alternativ för att genomföra årets Björnlunk:

1) Mellan Fredag 23/4 och Söndag 9/5 så kommer banan att vara uppmärkt och rensad. Alla som anmäler sig och registrerar ett resultat i någon form under den perioden kommer att komma med i resultatlistan.

2) De som inte har möjlighet att genomföra någon av sträckorna på plats kan istället genomföra loppet på valfri plats.

Alla får Björnlunkens unika medalj anno 2021, den kommer att skickas hem till alla efter genomfört lopp. Om ni vill komma med i resultatlistan så är kravet att ni genomför loppet på den ordinarie bansträckningen och även verifierar genomförandet. Enklaste sättet att "bevisa" er insats är genom appen Strava, där kommer ni som genomför loppet att automatiskt registreras via de Björnlunken-segment som finns upplagda. Andra appar är också tillåtna , verifieringar mailas info@bjornlunken.se med referenser/filer.

Ungdomar

Givetvis vill vi även att undgdomarna deltar i årets Björnlunk! Vi har inte möjlighet att märka upp deras bana på ett bra sätt, men för de som löper i Lockmora så rekommenderar vi att man springer det 1.25 km långa blåa spåret. Men givetvis kan även ungdomarna välja valfi plats för att genomföra sitt lopp.

KLASSAvgift DIST.
MTB18.3 km180
Långa18.3 km180
”Milen”10.0 km180
Korta5.5 km180
Björnlunken Jr 12-13 år
(f 08-09)
1400 m100
Björnlunken Jr 10-11 år
(f 10-11)
1400 m100
Björnlunken Jr 8-9 år
(f 12-13)
1400 m100
Björnlunken Jr 0-7 år
(f 14 eller sen)
700 m100

Anmälan

Grupprabatt

Samla ihop ett gäng från ditt fotbollslag, din arbetsplats eller kompisgäng - om ni anmäler 10 st så betalar ni bara för 8! Anmäl samtliga via hemsidan och maila sedan info@bjornlunken.se och meddela vilka att ni gjort en gruppanmälan och vilka som ingår i gruppen.

Startplatser

Följande länk, startplatser, visar en zoom-bar google-map där startplatserna är utmärkta (även målet). Hoppas den rätar ut de frågetecken som en del har haft kring detta!

Dagens Dubbel

Kan ni inte bestämma er om ni ska cykla eller springa? Eller vill ni ha en lite större utmaning? Då ska ni givetvis göra en Dagens Dubbel! Cykla först tillsammans med övriga cyklister i MTB-loppet, byt sedan om till löparkläder, lämna cykeln vid målet och ta bussen ut till löp-starten med övriga löpare - du kan välja vilken distans du vill springa. Vi har sedan busstransport tillbaka ca kl 14.30 till MTB-starten om ni har bilen parkerad där, cykeln får ni plats med på bussen.

Tävlingsplats

Tävlingsområdet ligger vid Lockmora friluftsgård i Kungsör. Här ser ni Lockmora på en zoombar karta. .

Omklädning

Dusch och omklädningsmöjligheter finns i anslutning till start- och målområdet.

Priser

Björnlunkenmedaljen modell 2021 till alla fullföljande.

Kontakt

Ni kan nå oss via mail: info@bjornlunken.se, facebook: Björnlunken på facebook eller på telefon Göran Karlsson 070-6185940. Vill ni veta mer om Kungsörs SK:s verksamhet så hittar ni hemsidan här